fredag 15 februari 2013

Ridhus

På lördag eftermiddag lastar vi och åker till Södertälje ridhus igen :) det ska bli jätte kul. Den här gången tar vi med oss Pickan också, det blir roligt för Cornelia. Mathildas lilla plutt är såååååå galet trött på ridhus och banor så det är ingen idé att ens tänka tanken ännu på att ta med honom, han vill rullta runt i skogen helt kravlöst ;) gärna med en ryttare på ryggen som bara åker med.

Simson och April får stå tillsammans på lördag när vi är borta, ingen av dom tycker om att vara ensamma så vi traskar över med Simpan till Prill :) så kan dom mysa lite.

Simson trivs tillsammans med Nanne och Prill. Det är så att Pickan är inte så väldigt snäll ledare så ibland undrar jag om Simson trivs? men samtidigt så måste han ju markera själv eller så bryr han sig inte? Jag har inte en aning men det är klart att man tycker lite synd om honom ibland. Jaja vi får avvakta lite. Annars får vi byta lite plats på hästarna ett tag. Vi har pratat lite löst om att släppa ihop dom, kanske kan gå tillsammans på helgerna? jag tror hästarna trivs med att vara lite större flock en bara två och två.


Hur som helst det ska iallafall bli jätte kul att komma ut lite igen med Nanne och att få se Pickan i ridhuset.

Ha en underbar fredag alla!

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en trevlig dag i ridhuset och att små hästarna får kul när de skall vara tillsammans/mamma

    SvaraRadera
  2. Alltså, det är så synd att det är två små stall och inte ett lite större ... jag hade så gärna stått med er om vi varit fler inackorderade som kunnat hjälpas åt med passen. Tror Klaus skulle älska att stå med Nanne, April, Pickan och Simson!

    SvaraRadera