torsdag 17 januari 2013

Dagarna rullar på

Så är det verkligen, dagarna rasar iväg.

Nanne och jag var ute igår kväll på en kvällstur, lite joggning, galopp och skänkelvikningar :) Händer inte så mycket just nu, försöker bara hålla igång Nanne och se till att han blir riden varjedag. Han har fallit ur ganska mycket så just nu är det lite exrtra fokus att se till att han lägger på sig mer. Han har fått ny foderstat med mycket proteiner och fett och hur mycket hö han vill. Och sen med D´s träning av Nanne så väntar jag spänt på att få se mer muskler över ryggen och rumpan :D




KRAFFT PLUSS PROTEIN

Koncentrerat kompletteringsfoder (koncentrat) Tillför protein i kombination med fett och fibrer, samt vitaminer och mineraler i balanserade proportioner. Kan i rekommenderad giva samt med lämpligt grovfoder användas som enda kraftfoder där extra behov av protein finns och kan till hästar med högre energibehov kompletteras med spannmål.

- Avel & uppfödning, Högpresterande, Normalpresterande, Konvalecent och Seniorhäst
- Låg andel stärkelse 10%
- Hög andel fibrer 12%
- Hög proteinkvalitet
- Omega 3 & 6 från växtriket
- Klimatmärkt
- Komplett med mineraler & vitaminer vid rekommenderad giva

Soja extraherad och rostad
Vetekli
Kli av skalad havre
Lusern
Melasserad betpressmassa
Potatisprotein
Koksalt
Sojaolja
Betmelass
Vete
Fruktos

KRAFFT PLUSS Protein kompletterar och säkrar intaget av högvärdigt protein i foderstaten för avelsston, föl och unghästar. Passar även till andra hästar vid behov av protein och mineraler. Passar tillsammans med havre eller som enda kraftfoder vid utfodring av stora grovfoderegivor.


Ha en fin dag!

4 kommentarer:

  1. Chilla med hästen & visa dina nya dojjor nu :D

    Puss sis

    SvaraRadera
  2. Jag tänker försöka ta ut en NH-instruktör som kan hjälpa mig och Klaus på rätt väg (vi har börjat träna enligt Parelli). Är du/ni intresserade av att vara med? Kanske lättare att boka lektion om man är fler än bara ett ekipage. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anna,

      Det kan ju vara intressant men vad exakt är det ni ska göra då?

      Radera
    2. Parellis metoder går ju ut på att förbättra relationen med hästen genom naturligare kommunikation. Man behöver ju inte köpa hela konceptet rakt av, men jag tycker det har funkat bra på de hästar jag ridit, de har blivit mer lyhörda!

      Vi har några konkreta grejor att träna på, t.ex. att stå stilla vid uppsittning, men främst vill jag få en bra kommunikation att bygga relationen på. Mycket handlar det om att bygga ett gemensamt språk att använda i umgänget med hästen.

      Man jobbar mycket i repgrimma från marken. Nu har ju iofs du redan kontakt med en bra tränare, verkar det som (Jan Kalman). :)

      Radera