tisdag 31 juli 2012

Mathilda :)

Det är inte så ofta som hon är ute i hagen och myser med Nanne <3 även April får sig en liten kram.

Whhhooohhooo silver

Det var så spännande. Jag hoppade också, i soffan:D:D))

Corris & Nannis

Vaccination

Imorgon kommer vet. ut för att ge Nanne hans vaccinationer.

Provar något nytt

En blogger app där man kan göra inlägg samt att man kan göra lite grejer med fotona tror jag. Testar lite nu

Men herregud

Det ser ju fortfarande helt konstigt UT!!!!! Det är ju bara inläggen som syns. Va fan nu blir jag irriterad!!!!!!!

Trötter

Kl är 05:42 exakt och jag försöker vakna m en koppkaffe. Börjar få lite bråttom nu egentligen. Jag har ganska så precis kommit in efter att ha lämnat hästarna ute i hagen och Zimba har varit ute på en promis och fått mat o vatten. Gääääsp!!!! nu göra sig ordning och sen mot jobbet.

Ha en fin tisdag

måndag 30 juli 2012

Bästa boken

Nä nu ska jag läsa min bok innan jag måste sova :/ upp med tuppen imorgon kl 05:00 ut med stall hunden :) sen släppa ut hästarna vid 05:30 vi måste ha dom inne pga så sjuuuuukt mycket mygg jäklar :|

Mehe skit blogger

Har ju inte fungerat på flera dagar, grrrrrr!!! Men nu tycks den funka :D Jag trodde det var min alldeles egna privata support som fixat till det, men så var det inte.

Skönt att det är som vanligt igen här,)

Kram till er

Skickat från min iPhone

Finaste finaste

bilden på finaste hjärtana

Kvälls bad

Haha Cornelia

Jag ska se om det funkar nu

söndag 22 juli 2012

Kvällsritt

Ikväll red vi ut till Hallinge och galopperade ut med åkrarna. Nanne och jag hade sällis av April och Madde samt Jill på cykel :)) mycket trevligt.

Härliga galopper utmed åkrarna, hihi hästarna blev lite tävlings inriktade så stundvis gick det lite för fort för min smak MEN Nanne loves it!!

Jag ska se om vi har någon bild från ikväll som jag kan publicera lite senare ;)

Godnatt!

Skickat från min iPhone

My sis

Kolla in vad fin hon gör min blogg :) alltså hon är grym på det här med att styla och då inte bara bloggar!!

Jag sitter och tittar o tittar på bloggen <3

Saknar

Mina kids lite nu <3

Underbar vecka

Först måste jag börja med att säga, Eva jag blev så glad att du kom och hälsade på oss. Trist att jag inte kunde umgås när du var här för att träffa Nanne men vi stod precis i start gropen för att åka iväg och hämta hem hö från bonden. Vi hann prata lite iallafall och du fick mysa med Nanne <3 stor kram.

Sen så hade jag min underbaraste ridtur i torsdags där allt bara gick rätt. Jag red ut till Hallinge bort mot gamla Södertäljevägen, massvis med trav och galopp. Vi galopperade så mycket, jag behövde bara tänka galopp så drog han, så fort jag ställde mig lite i sadeln så ökade han som bara den och när jag satte mig i sadeln så samlade han galoppen. Innan vi red hem så red jag ut på sidan utmed åkrarna och jag var med om mitt livs upplevelse för jag satt med tårar som bara rann och följde Nanne, vi galopperade för fullt ut med åkern så plötsligt går han in i en så sjukt underbara galopp. Jag satt med långa tyglar medan Nanne galopperade i form, en så lugn och helt magisk galopp jag hade kunnat släppa tyglarna helt och suttit kvar i sadeln. Det går inte beskriva men det han gjorde var en sån otrolig upplevelse dessutom just den hästen så vacker, vädret var tiptop och sen omgivningen. Vart fasiken var kameran? Nanne älskade den turen för han vill dra på när han får och just att det blir så öppet att han bara kan få galoppera på tills han blir trött kilometer efter kilometer.

Tack finaste vännen!




Skickat från min iPhone

lördag 21 juli 2012

"Någon var här" som tyckte designen behövdes ändras ;)

Mohahahaha........

Vem kan det vara tro???

onsdag 18 juli 2012

I stallgången

Hihi imorse när jag skulle ta ut Nanne o April så välkomnades jag av Nanne som stod på stallgången och små pillade på lite grejer :)))) han titta på mig och det såg ut som han sa Hej hej kommer du nu :D

Jag hade inte stängt hans box ordentligt!!

Dom där hästarna gör så mycket crazy och ibland med vår hjälp ,-))

Ha en fin onsdag!

Skickat från min iPhone

söndag 15 juli 2012

Sover inne

Så trist :( det är så jäkla mycket mygg ute att hästarna måste sova inne.. Imorgon ska K kolla om det finns myggtäcke m hals i Nannes storlek, om det finns det så skulle hon köpa hem ett till mig eller till Nanne ,) hoppas hoppas att det finns!

Synd att bilden på Cornelia o Nannis är suddig för den är fin annars <3

lördag 14 juli 2012

Suddig bild

Men jag gillar den ändå.

<3

Kväll i juli

Igår var vi ute hela familjen på kvälls promenad. Så underbart härligt. Vi kom hem 23:30 Nanne var trött och tyckte det var skönt att få komma in och det tyckte vi med, jag dök ner i soffan med ett glas vitt, resten av familjen dök ner i sina sängar. Men mysigt var det.

Ha en fin lördag!

tisdag 10 juli 2012

Hihihi

Kolla in hur grimman sitter :)) pluttisen, bebisen och allt vad han heter <3 men herregud kan jag inte bara sluts prata bebisspråk med Nanne, gjorde det med Sellan oxå när vi haft ponny då låter det ännu värre. Men när jag blir arg/irriterad för det händer faktiskt då är det minsann inget bebisspråk ,-))