tisdag 14 juni 2011

Besök

På Torsdag får vi besök av Selboras ägare :) blir lite nervös för tänk om hon tycker att det inte är tillräckligt bra eller kanske vill ha tilbaka henne??? Nä, jag tror nog att hon blir nöjd, hoppas det iallafall...

Ni är super välkomna till oss :D

fredag 10 juni 2011

Sommarbild

Den här bilden tog jag igår kväll när vi gick förbi hagen på väg ner till sjön för att bada. Finaste.

tisdag 7 juni 2011

Massage

Jaaaaa vad bra, på lördag ska Selbora få massage det ska bli så spännande. Hon som ger massagen heter Tove och gör sin sista praktik nu sen är hon färdig hästmassör kanske inte heter så? Nu under sista praktiken så behöver hon kunder och detta görs nu gratis. Vill ni ge er häst massage nu så skicka ett mejl till mig så kan jag ge dig hennes telefon nummer.

Det ska bli spännande att se hur Selbora reagerar/svarar på massagen.
Återkommer med bilder :-)

Gårdagen







måndag 6 juni 2011

Longering

Finaste Sellan


Ompysslad

Idag har Selbora blivit såååå mycket ompysslad av Wilma, jag tror hon varit i stallet i 10 timmar iallafall, inklusive pause på några timmar :D manen har blivit knoppad en inbakad fläta i svansen, så nu är hon hur fin som helst.

Selbora tyckte det var jätte mysigt för hon har stått helst stilla hela tiden och bara blundat, när man gick fram tilll henne så la hon sitta stora huvud i famnen och så skulle vi mysa med henne <3

När hon var klar så var det dax för longering och det gick sådär, det är en sak att stå still & bli ompysslad med och något helt annat att motionera ;) ena varvet gick bra i det andra blev hon lite irriterad och sparkade bakut :) Vi får öva lite mer på det här.

Tack snälla Wilma för all din hjälp idag!


Själv hart jag tagit en massa kort idag undertiden tjejerna har ordnat & fixat..

Här bor Selbora





Ut på tur

Här ska Wilma & Cornelia ut och rida

Medryttare & fixardag

Jag har nog inte berättat att vi har en ny medryttare till Selbora som heter Wilma och är en jätte gullig tjej. Idag har Wilma & Cornelia ridit tillsammans :)

Wilma har ganska så precis börjat rida Selbora och det går kanon bra. Selbora är ju en ganska stor dam i sina bästa år ;) det blir mycket häst att rida och hon är dessutom rätt så tung riden. Jag blir så galet imponerad av dessa tjejer, unga och fjäderlätta men med så mycket kunskap,självsäkerhet, vilja  hanterar dom dessa stora djur. Dom lär mig hur mycket som helst ;)


Jag blev så glad när jag kom ner till stallet för att titta hur det gick, då var tjejerna inklusive Mathilda i fullgång med sadeltvätt tränstvätt samt städning i stallet.

Stort tack för hälpen!

torsdag 2 juni 2011

Första natten ute

I natt är det första natten i hagen :-) från och med idag så går hästarna ute dygnet runt. Det blir skönt för dom.

God natt på er!

onsdag 1 juni 2011

Frihetsdressyr

Nu under ledigheten ska jag nog prova på lite frihetsdressyr heter det så?

Jag tycker det verkar jätte roligt och Selbora tror jag behöver det.

Njut ledigheten ni som tittar in.

Full fart

I stallet är det full fart det händer saker hela tiden träningar hemma i paddocken, Emelie som åker iväg på träningar och tävlingar, det rids och det ordnas =)  jätte kul.

Igår var vi ute på en mysig kvälls tur jag och Sellbis, Sellban, Sellan, Selbora kärt häst har många namn eller ;)?